MODEROVANÉ DISKUSIE na atraktívne témy zo sveta kvalitných potravín

Do nového prostredia prichádzame v 5. ročníku s novým moderátorom

Degustórium smeruje do dvojjazyčného regiónu, preto bolo pre nás dôležité nájsť moderátora, ktorý bude doma ako v maďarčine, tak aj v slovenčine a zároveň bude mať blízko k témam okolo kvalitných potravín. Hneď prvá úvaha smerovala do hereckého prostredia a mali sme šťastie. Rodák z Košíc, Karol Tóth, absolvent VŠMU v Bratislave, bol niekoľko rokov členom Jókaiho divadla v Komárne, následne hosťoval v budapeštianskom národnom divadle, v komornom divadle Bartók Kamaraszínház, aj v  Divadle Thália v jeho rodných Košiciach. Momentálne žije v Maďarsku, nie však ďaleko od Kravian nad Dunajom, a nemá núdzu o pracovné ponuky na oboch brehoch Dunaja. O to viac sa tešíme, že nám prikývol na spoluprácu a bude nám robiť spoločnosť počas 5. ročníka festivalu remeselných potravín.

DISKUSNÉ TÉMY & REˇČNÍCI

ESENCIA VIDIEKA "Udržateľný život na vidieku"

Medzinárodné zastúpenie prvej moderovanej diskusie ponúkne témy na zaujímavú diskusiu o esencii vidieka. Aká je tá najlepšia a vieme si ju vôbec sami namiešať? Je život na vidieku udržateľný? Aký by mal byť stredoeurópsky vidiek, aby sa na ňom dobre žilo a ľudia mali hojno? ;-)

NIE JE MÚKA AKO MÚKA